Strona główna / Fotografia reklamowa / Fotorelacja z warsztatów kulinarnych, zwyciężczyni MasterChef, Dominiki Wójciak w Hotelu Radisson Blu Kraków

Fotorelacja z warsztatów kulinarnych, zwyciężczyni MasterChef, Dominiki Wójciak w Hotelu Radisson Blu Kraków

Kiedy i gdzie odbyły się warsztaty ?

W dniu 05.05.2015  odbyły się warsztaty kulinarne Dominiki Wójciak w Hotelu Radisson Blu, w Krakowie. Zwyciężczyni MasterChef została zaproszona przez tutorów z Akademii Przyszłości w Krakowie.  Jej zadanie polegało na przeprowadzeniu warsztatów kulinarnych z dziećmi.

Jakie dania przygotowały dzieci?

Podopieczni Akademii Przyszłości w Krakowie nauczyli się gotować pyszne i zdrowe: granole śniadaniową, batony owsiane oraz znakomity budyń z kaszy jaglanej.

Zdjęcia z warsztatów kulinarnych w hotelu Radisson Blu Kraków

Z jakiego sprzętu korzystałem?

Poradnik dla fotografów, czyli jaki sprzęt wykorzystałem w fotorelacji warsztatów kulinarnych:

  • Canon 5D markIII – m.in.: wysoka wartość ISO i 61 pkt. AF sprawdzają się idealnie podczas zdjęć,
  • obiektyw Canon 24-70 f/2.8L – ogniskowa 24 -70 mm przydała się zarówno w szerokich kadrach jak i zbliżeniach potraw, obiektyw okrzyknięty przez fotoblogia.pl jednym z 5 obowiązkowych obiektywów,
  • obiektyw Canon 16-35 f/2.8L – obiektyw super szerokokątny, idealnie nadaje się do robienia zdjęć w małych pomieszczeniach, silnik USM zapewnia szybką i bezgłośną pracę obiektywu, okrągły otwór przysłony zapewnia bardziej naturalne rozmycie drugiego planu.

 

Chcesz wiedzieć więcej na temat:

  • zdjęć z warsztatów,
  • techniki robienia zdjęć,
  • sprzętu fotograficznego.

Jestem do Twojej dyspozycji!
Zachęcam do komentowania!

 

O Tomek Dziedzic

Tomek Dziedzic zawodowo zajmuje się fotografią reklamową. Specjalizuje się w fotografii produktowej, eventowej oraz panoramicznej. Rekomendowanym fotografem przez firmę GOOGLE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *